Tijdschrift voor Herstelrecht

Editorial

De uitrol van herstelrecht in het strafrechtelijke vertoog

Kansen en risico’s

Trefwoorden Strafrecht, Strategische positionering, Relationaliteit, Eerlijke rechtsbedeling, Alliantie
Auteurs Renée Kool, Ivo Aertsen en Bas van Stokkom
DOI
Auteursinformatie

Renée Kool
Renée Kool is senior-docent/onderzoeker bij het onderzoekscentrum Ucall, Universiteit Utrecht en redactielid van dit tijdschrift.

Ivo Aertsen
Ivo Aertsen is emeritus gewoon hoogleraar aan de KU Leuven bij het Leuvens Instituut voor Criminologie. Hij is actief betrokken bij het European Forum for Restorative Justice en bij meerdere onderzoeks- en praktijkontwikkelingen op het vlak van het herstelrecht van het lokale Leuven Restorative City, de Vlaamse bemiddelingsdienst Moderator tot The International Journal of Restorative Justice en het Tijdschrift voor Herstelrecht.

Bas van Stokkom
Bas van Stokkom is als research fellow verbonden aan het onderzoeksprogramma Staat en Recht, Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Radboud Universiteit Nijmegen. Persoonlijke website: basvanstokkom.eu

Om de rest van dit artikel te lezen moet u inloggenHeeft u een registratiecode ontvangen maar nog geen toegang? Activeer dan hier uw code.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Nieuw wachtwoord aanvragen.

Toegang tot dit losse artikel kopen

Voor een vast bedrag van € 17,50 (excl. btw) koopt u 24 uur online toegang tot dit artikel. Met deze 24 uur toegang kunt u een artikel online raadplegen en in PDF downloaden en printen.
Per mail ontvangt u een activatiecode waarmee u 24 uur toegang tot het artikel kunt activeren.

24 uur toegang € 17,50 (excl. btw)

Uw aankoop activeren

Heeft u een activatiecode, dan kun u uw product hier activeren.