Tijdschrift voor Herstelrecht

Editorial

Roerige tijden

Auteurs Jacques Claessen, Anneke van Hoek en Sanne Verijdt
DOI
Auteursinformatie

Jacques Claessen
Jacques Claessen is als bijzonder hoogleraar herstelrecht en universitair hoofddocent strafrecht verbonden aan de capaciteitsgroep Strafrecht en Criminologie van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht. Daarnaast is hij gastdocent aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname, rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Limburg en co-hoofdredacteur van het Nederlands-Vlaamse Tijdschrift voor Herstelrecht.

Anneke van Hoek
Anneke van Hoek is zelfstandig gevestigd criminoloog, medeoprichter van Restorative Justice Nederland, medeoprichter en voorzitter van het bestuur van Radio La Benevolencija en co-hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Herstelrecht.

Sanne Verijdt
Sanne Verijdt is jurist, als beleidsmedewerker werkzaam bij Perspectief Herstelbemiddeling en redacteur van het Tijdschrift voor Herstelrecht.

Om de rest van dit artikel te lezen moet u inloggenHeeft u een registratiecode ontvangen maar nog geen toegang? Activeer dan hier uw code.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Nieuw wachtwoord aanvragen.

Toegang tot dit losse artikel kopen

Voor een vast bedrag van € 17,50 (excl. btw) koopt u 24 uur online toegang tot dit artikel. Met deze 24 uur toegang kunt u een artikel online raadplegen en in PDF downloaden en printen.
Per mail ontvangt u een activatiecode waarmee u 24 uur toegang tot het artikel kunt activeren.

24 uur toegang € 17,50 (excl. btw)

Uw aankoop activeren

Heeft u een activatiecode, dan kun u uw product hier activeren.